Рязане с ножове, заплахи и побой - проговори втора жертва на

...
Рязане с ножове, заплахи и побой - проговори втора жертва на
Коментари Харесай

Проговори още една жертва на насилника от Сливен

Рязане с ножове, закани и побой - проговори втора жертва на насилника от Сливен. След разкритията на 19-годишно момиче, че е насилванo близо година от 55-годишния мъж, жена описа, че е била отвлечена в дома му. Тя към този момент е дала показания в полицията.

Денем тя не излиза от къщи, а нощем сънува по какъв начин я пребиват.

Среща го пред медицински център, до момента в който чака обзор. Мъжът ѝ споделил, че всичко ще е наред и тя му се доверява. Отиват в дома му, той я заключва и стартира подигравка и побой.

„ Той каквото кажеше, аз това правех, тъй като нямах различен избор. Беше ме порязал - ето тук, на гърлото, с нож. Защото не бях съгласна, че ме е отвлякъл, не желаех да съм с него “, споделя пред кореспондент на bTV 23-годишната жена.

Той я реже с нож и по врата, по ръката.

„ Като не желаех да хапвам, отново ме биеше, викаше „ Ти преднамерено не искаш да се храниш, да умреш и да ме вкарат доживот “, споделя пострадалата.

„ Намерих един телефон, с който да се свържа с полицията, но той ме хвана и ме би. Където свареше, там удряше. Постоянно носеше револвер със себе си “, споделя още тя.

Докато е отвлечена и е в дома на похитителя,  там е заключена и друга жертва.

“Даде ни една кофа, да се изхождаме и аз споделих на момичето – „ Помогни ми, той ме отвлече, само че тя ми сподели, че е в същото състояние – и нея също я изнудва “, споделя дамата,

След месец под ключ тя съумява да избяга. Мъжът остава в ареста с обвинявания за блудничество и обезчестяване. Може да получи от две до осем години затвор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР